Θοδωρής Λέκκας: Οι σπουδές στο ΜΙΘΕ προσφέρουν ταυτόχρονα ένα ενδιαφέρον ακαδημαϊκά αντικείμενο αλλά και την απαραίτητη ευελιξία για την επαγελλματική και ακαδημαϊκή πορεία του απόφοιτου

Ο Θοδωρής μετά την αποφοίτησή του συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην στην ιστορία και τη φιλοσοφία των επιστημών και της τεχνολογίας στο ΜΙΘΕ και σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος. Έχει λάβει επίσης το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στις Ευρωπαϊκές Σπουδές με αντικείμενο "Κοινωνία – Επιστήμη – Τεχνολογία" από το Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ESST.

Έχει εργαστεί στον χώρο των εκδόσεων ενώ για τέσσερα χρόνια εργάστηκε στην Intrasoft International S.A. ως Technical Documentation Specialist (Technical Writer & Editor) για έργα πληροφορικής και στην εταιρία Intralot S.A. στο τμήμα του Project Management ως Senior Technical Documentation Specialist.

Τον Σεπτέμβριο του 2009 ήταν από τους πρώτους απόφοιτους του ΜΙΘΕ που διορίστηκαν στη Μέση Εκπαίδευση, όπου και εργάζεται ως εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μετά την επιτυχία του στον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2009 για τον κλάδο ΠΕ 33 (ΜΙΘΕ).
Οι σπουδές στο Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης προσφέρουν ένα ενδιαφέρον μείγμα ακαδημαϊκής μόρφωσης που βασίζεται σε πολυάριθμους πυλώνες και τούτο δίνει το πλεονέκτημα στον απόφοιτο του Τμήματος να είναι ευέλικτος όσον αφορά τις επαγγελματικές και ακαδημαϊκές του επιδιώξεις αλλά συνάμα και ευπροσάρμοστος στις εκάστοτε συνθήκες και προκλήσεις της ζωής.