Σταύρος Ιωαννίδης: Το εύρος των προσφερόμενων μαθημάτων αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία του τμήματος και ζητούμενο στην προπτυχιακή εκπαίδευση

Ο Σταύρος μετά το ΜΙΘΕ συνέχισε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Bristol όπου τέλειωσε το μεταπτυχιακό στη Φιλοσοφία και Ιστορία της Επιστήμης και τώρα βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο σπουδών για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος (στη Φιλοσοφία)
Όταν επέλεξα το ΜΙΘΕ η φιλοσοφία ήταν το κύριο ενδιαφέρον μου, αλλά δεν ήθελα να απομακρυνθώ τελείως από τις θετικές επιστήμες. Έτσι, το πρόγραμμα σπουδών του ΜΙΘΕ, στο οποίο η ιστορία των επιστημών είναι ένα κύριο συστατικό του προγράμματος, αποτέλεσε την ιδανική λύση. Το εύρος των προσφερόμενων μαθημάτων αποτελεί νομίζω ένα από τα δυνατά σημεία του τμήματος (και ζητούμενο στην προπτυχιακή εκπαίδευση). Εκτός από γερές βάσεις ως προς τη φιλοσοφία, μέσα από μια σειρά εξαιρετικά ενδιαφερόντων μαθημάτων και σεμιναρίων, το ΜΙΘΕ μου πρόσφερε το ερέθισμα για τη βαθύτερη μελέτη της φιλοσοφίας της επιστήμης, καθώς και βοήθεια και καθοδήγηση στις μετέπειτα σπουδές μου.